Ρίγανη
Φωτογραφία; Timothy Vollmer – CC BY 2.0
Ρίγανη: η Ελληνική
- Ελληνικού τύπου.
- Η ρίγανη έχει πολύ καλύτερο άρωμα σαν φρέσκια, παρά ξερή.
- Η φρέσκια ρίγανη είναι απαραίτητη σε κάθε κουζίνα.
- Από τα πιο εύκολα φυτά για καλλιέργεια.
- Προστατεύστε την από την περίσσεια νερού.
- Αν και δεν φοβάται το κρύο, η μεταφύτευση να γίνεται όταν το χώμα έχει ζεσταθεί καλά.
- Σε γλαστράκια (δίσκοι 40 θέσεων).
Οι περιγραφές των ειδών, οι υποδείξεις, η διάρκεια και εποχή της καλλιέργειας αποτελούν την καλύτερη τεχνική γνώση της ProPlant και αναφέρονται εδώ μόνον ενδεικτικώς.
Τα φυτά, ως βιολογικά όντα, μπορεί να εκφράζουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως μέγεθος ή σχήμα, αναλόγως με τις τοπικές κλιματολογικές συνθήκες, την σύσταση του εδάφους και την καλλιεργητική τεχνική (φαινότυπος).
Καθώς όλοι οι προαναφερθέντες ή μη παράγοντες είναι εκτός ελέγχου της ProPlant, δεν μπορούμε να αναλάβουμε ευθύνη ή να εγγυηθούμε με οποιονδήποτε τρόπο ότι οι προβαλλόμενες ποικιλίες ή υβρίδια θα εκφράσουν τα ίδια χαρακτηριστικά στον δικό σας αγρό ή θερμοκήπιο.
Η ProPlant προτείνει εμφατικώς στους πελάτες της να μη καλλιεργούν για πρώτη φορά μία νέα ποικιλία σε έκταση μεγαλύτερη του 10% της συνολικής και οπωσδήποτε σε έκταση μικρότερη από 500 m2, ώστε να διαπιστώνουν μόνοι τους την καταλληλότητα των υβριδίων ή ποικιλιών για τις δικές τους συνθήκες.
[be_published_modified_date]